Semiluna de malai cu lamaie

Nu doar un alt fursec pentru ceai. Nu poti realiza ce arome se compun intre malai si lamaie pana nu gusti aceste fursecuri. Malaiul indulceste un preparat si pregateste un suport consistent pentru arome mai zglobii ca cea de lamaie.

Aceste fursecuri au o textura nisipoasa de la malai si creaza impresia ca ar fi crocante. De fapt sunt fragede si faramicioase. Sunt binevenite la ceaiul de dupa-amiaza. Se potrivesc la fel de bine si la cafea sau lapte, pentru cine doreste sa se joace cu gusturile. Perfecte pentru a scapa de solicitarile de peste zi.

Ingredientele: unt, 2 galbenusuri, zahar pudra, faina, malai, coaja rasa de la o lamaie, un strop de praf de copt, esenta de vanilie.

Termen de valabilitate: in medie, pana la 10 zile, pastrate in cutii inchise ermetic. Foarte aromate si fragede incepand cu a doua zi de la preparare.

Aceste fursecuri impreuna cu fursecurile cu ciocolata si portocala au fost livrate intr-un cosulet personalizat pentru a indulci o dupa-amiaza la birou la Regency Imobiliare.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s