Biscuiti cu bezea si lamaie

Biscuiti cu bezea si lamaie, fragezi si foarte putin dulci. Prezenta nucii macinate in compozitia lor ii face sa fie usor lipiciosi, dar suficient de faramiciosi incat sa nu deranjeze dantura.

Foarte simpli dar delicios de aromati, acesti biscuiti se termina prea repede. Pentru ca sunt usori din punct de vedere digestiv si merg de minune langa o ceasca de cafea. Bezeaua si decorul de ciocolata de deasupra este mai mult o joaca de gusturi si efecte.

Fac o nota buna ca aspect pe un platou cu mai multe fursecuri. Evident, sunt potriviti pentru situatii mai festive, pe platouri de prezentare sau in cutiute cadou cu ambalaj transparent, pentru a scoate in evidenta ornamentul lor.

Foarte buni in orice moment al zilei, dimineata la cafea, oricand o gustare dulce sau alaturi de ceaiul de dupa-amiaza.

Nu i-am incercat cu vin, dar nu mi-au lasat impresia ca ar face fratie buna.

Reteta este luata de pe blogul Laurei Adamache, unde ii veti gasi ornati usor diferit. Bineinteles, variantele de ornare sunt multe, in functie de dorinta fiecaruia.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s